Cornice
Torget med kunst-forretninger.
Butikker
Teknikker
  • bilde 1
  • bilde 2
  • bilde 3
Skygge

Kunst og idyll på Galleri 1610

Idylliske Bærum verk danner perfekt ramme til kunstgalleriet og rammeverkstedet, Galleri 1610.
Skygge
Galleri 1610 er en av ca 50 butikker og håndverksbedrifter som holder til i de gamle bygningene tilhørende Bærum Verk. De sjarmerende velholdte gamle husene på Bærum Verk er over 200 år gamle.
Opprinnelig var stedet et jernstøperi grunnlagt tidlig på 1600-tallet. Her ble det støpt kanonkuler av jern, en krigersk arv man i dag må ha god fantasi for å forestille seg. Bærum Verk er hygge og gammeldags idyll. Vakkert beliggende ved inngangen til Lommedalen i Bærum nede ved elven Lomma er stedet blitt en oase for travle Oslo-folk og andre i nærområdet.

Start besøket på internett

Galleri 1610 har også egen nettbutikk. Selv om du kan besøke butikken er det både praktisk og nyttig å se hva galleriet tilbyr fra godstolen hjemme i stua. Der er du faktisk bare ”et par klikk” unna Galleri 1610.

Cornicetorget

Dette er en markedsplass for norske kunstgallerier og rammebutikker. Her finner du nettbutikken til Galleri 1610 som viser frem og selger sitt utvalg av kvalitetskunst. Kundene kan også ramme inn bilder på sin egen skjerm med et stort og variert utvalg av rammer. Du kjøper innramming og bilder i nettbutikken og betaler trygt på nett med PayPal. Det ferdig innrammede bildet henter du i butikken på Bærums verk.

Her finner du oss

Nettgalleri

Se våre bilder

Flere butikker

Oslo
Stort utvalg hos Studio AS i Oslo
Galeri J2 på Bislett
Bildeforum på Sinsen
Stort kunstutvalg hos Det Gylne Snitt
Drammen
Oddvar Olsen & Co i Drammen

Teknikker

Cornice om silketrykk
Tresnitt, gammelt og godt!
Besøk i Grafikk Senteret
Rembrandts mesterverk
Litografi, skrift i stein