Cornice
Torget med kunst-forretninger.
Butikker
Teknikker
  • bilde 1
  • bilde 2
  • bilde 3
Skygge

Galeri J2 på Bislett

Sentralt beliggende midt mellom øst og vest
Skygge
Galleri J2 er en rammebutikk og kunstgalleri i bydelen Bislett i Oslo. De holder til i Josefinesgate, like ved Bislett bad og Bislett stadion. Galleri J2 er et sentralt beliggende rammeverkested som er lett tilgjengelig for kunder fra hele Oslo.
Utmerket faglig ekspertise og lang erfaring har gjort Galleri J2 til et kjent og kjært rammeverksted også for mange utenfor bydelen.

Start besøket på internett

Galleri J2 har også egen nettbutikk. Selv om du kan besøke butikken er det både praktisk og nyttig å se hva galleriet tilbyr fra godstolen hjemme i stua. Der er du faktisk bare ”et par klikk” unna Galleri J2.

Cornicetorget

Dette er en markedsplass for norske kunstgallerier og rammebutikker. Her finner du nettbutikken til Galleri J2 som viser frem og selger sitt utvalg av kvalitetskunst. Kundene kan også ramme inn bilder på sin egen skjerm med et stort og variert utvalg av rammer. Du kjøper innramming og bilder i nettbutikken og betaler trygt på nett med PayPal. Det ferdig innrammede bildet henter du i butikken i Josefinegate 2 ved Bislett i Oslo.

Her finner du oss

Nettgalleri

Se våre bilder

Flere butikker

Bærum Verk
Kunst og idyll på Galleri 1610
Drammen
Oddvar Olsen & Co i Drammen
Oslo
Bildeforum på Sinsen
Stort utvalg hos Studio AS i Oslo
Stort kunstutvalg hos Det Gylne Snitt

Teknikker

Rembrandts mesterverk
Besøk i Grafikk Senteret
Tresnitt, gammelt og godt!
Cornice om silketrykk
Litografi, skrift i stein