Cornice
Torget med kunst-forretninger.
Butikker
Teknikker
  • bilde 1
  • bilde 2
  • bilde 3
Skygge

Oddvar Olsen & Co i Drammen

Her kan du se massevis av spennende kunst. Malerier og originalgrafikk.
Skygge
Oddvar Olsen & co er et kjært og velkjent kunstgalleri & rammeverksted for kunder i Drammen, Lierbygdene og andre omkringliggende områder. Stedet ble etablert i 1945 og har i over 60 år vokst og etablert seg til en egen kunstinstitusjon i Drammen.
Du finner dem i et gammelt og restaurert trehus i Sydbyen, i den gamle idylliske trehusbebyggelsen på Strømsøsiden, sentralt beliggende nær jernbanestasjonen i Drammen. Hele området er bevaringsverdig og den gamle trehusbebyggelsen er i dag restaurert tilbake til fordums prakt og velstand.

Start besøket på internett

Oddvar Olsen & Co har også egen nettbutikk. Selv om du kan besøke butikken er det både praktisk og nyttig å se hva galleriet tilbyr fra godstolen hjemme i stua. Der er du faktisk bare ”et par klikk” unna Oddvar Olsen & Co

Cornicetorget

Dette er en markedsplass for norske kunstgallerier og rammebutikker. Her finner du nettbutikken til Oddvar Olsen & Co som viser frem og selger sitt utvalg av kvalitetskunst. Kundene kan også ramme inn bilder på sin egen skjerm med et stort og variert utvalg av rammer. Du kjøper innramming og bilder i nettbutikken og betaler trygt på nett med PayPal. Det ferdig innrammede bildet henter du i butikken i Tollbugaten 44 i Drammen.

Her finner du oss

Nettgalleri

Se våre bilder

Flere butikker

Bærum Verk
Kunst og idyll på Galleri 1610
Oslo
Galeri J2 på Bislett
Bildeforum på Sinsen
Stort utvalg hos Studio AS i Oslo
Stort kunstutvalg hos Det Gylne Snitt

Teknikker

Tresnitt, gammelt og godt!
Cornice om silketrykk
Litografi, skrift i stein
Besøk i Grafikk Senteret
Rembrandts mesterverk