Cornice
Torget med kunst-forretninger.
Butikker
Teknikker
  • bilde 1
  • bilde 2
  • bilde 3
Skygge

Bildeforum på Sinsen

Bildeforum tilbyr en god del billedkunst fra flere kjente kunstnere.
Skygge
Bildeforum er en hyggelig kunst og rammebutikk i et rolig og koselig strøk på Sinsen i Oslo. Kunst og rammebutikken har sentral beliggenhet i første etasje i en boligblokk nederst i Sinsenveien. Bildeforum ligger bare et par steinkast fra trafikknutepunktet, Carl Berners plass.
Bildeforum tilbyr et godt og spennende utvalg av originalkunst. Bilder fra etablerte kjente kunstnere og fra mer ukjente billedkunstnere. For det meste originalgrafikk, men tidvis kan de også tilby malerier, tegninger og arbeider utført i andre teknikker. Innehaver har over 25 års erfaring med innramming.

Start besøket på internett

Bildeforum har også egen nettbutikk. Selv om du kan besøke butikken er det både praktisk og nyttig å se hva galleriet tilbyr fra godstolen hjemme i stua. Der er du faktisk bare ”et par klikk” unna Bildeforum

Cornicetorget

Dette er en markedsplass for norske kunstgallerier og rammebutikker. Her finner du nettbutikken til Bildeforum som viser frem og selger sitt utvalg av kvalitetskunst. Kundene kan også ramme inn bilder på sin egen skjerm med et stort og variert utvalg av rammer. Du kjøper innramming og bilder i nettbutikken og betaler trygt på nett med PayPal. Det ferdig innrammede bildet henter du i butikken i Sinsenveien 6 i Oslo.

Her finner du oss

Nettgalleri

Se våre bilder

Flere butikker

Oslo
Stort utvalg hos Studio AS i Oslo
Galeri J2 på Bislett
Stort kunstutvalg hos Det Gylne Snitt
Drammen
Oddvar Olsen & Co i Drammen
Bærum Verk
Kunst og idyll på Galleri 1610

Teknikker

Litografi, skrift i stein
Cornice om silketrykk
Besøk i Grafikk Senteret
Rembrandts mesterverk
Tresnitt, gammelt og godt!